Música
Cultura 26/09/2022

Més de 130 grups participen en el concurs Poprock 2022, amb Bilo com a formació guanyadora

En les pròximes edicions, l'organització pretén premiar els grups amb suports a la formació i altres recursos per desenvolupar la seva carrera

ARA Balears
1 min
Sofía guanya el concurs Pop Rock de Palma

PalmaEl certamen Poprock 2022 va finalitzar aquest dissabte amb la participació de 134 grups i "un magnífic nivell musical", segons ha indicat l'Ajuntament de Palma en un comunicat difós per Europa Press.

Les semifinals i finals s'han celebrat al Centre Cultural Ses Voltes de Palma amb 16 i sis bandes concursants, respectivament, i un jurat format per experts en el sector musical. En aquesta edició, ha resultat guanyadora la formació Bilo que ha qualificat la iniciativa del concurs Poprock 2022 com a "excel·lent per ajudar els músics novells, ja que els suposa una gran motivació".

En un acte organitzat aquest dilluns al pati de Can Balaguer, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Toni Noguera, ha posat en relleu "la importància d'aquest certamen perquè el Poprock és un esdeveniment primordial per a la Regidoria pel doble vessant cultural i participatiu". D'altra banda, el director general de Cultura, Miquel Àngel Contreras, ha anunciat que l'any vinent s'oferiran altres incentius a banda dels premis en metàl·lic i l'actuació a la revetla de Sant Sebastià.

Per introduir millores, Contreras ha explicat que els organitzadors han distribuït enquestes de valoració del festival a tots els grups participants. En la pròxima edició, el responsable de Cultura preveu "nous estímuls per als participants que ajudin en la seva formació i amb diferents recursos que els ajudin a millorar la seva carrera professional".

stats