Cultura 24/02/2022

Menorca Talaiòtica estarà present al festival Tarraco Viva 2022

El Consell sufragarà les despeses amb una ajuda de 15.000 euros

Iván Martín
1 min
Imatge d'un jaciment arqueològic de la Menorca Talaiòtica.

MAÓEl Consell de Menorca ofereix un total de 15.000 euros per a les companyies interessades a participar en el festival de recreació històrica Tarraco Viva 2022, una acció que s'emmarca en el pla de difusió de la candidatura Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial per la Unesco. La institució tramitarà l'ajuda com a oferta de contracte menor, amb l'objectiu d'iniciar un calendari de participacions en festivals de recreació històrica a l'àmbit estatal per promoure les potencialitats de la candidatura.

Els 15.000 euros aniran destinats a cobrir les despeses derivades de l'activitat, com els viatges i els allotjaments. El festival es farà del 27 al 29 de maig. Entre les funcions que farà la companyia que representi Menorca Talaiòtica destaca l'organització de l'expositor, presentar als assistents les potencialitats de la candidatura, elaborar activitats a l'espai, fer conferències i representacions teatrals, gestionar el material humà i material, així com difondre la presència a Tarraco Viva a través de les xarxes socials.

Tarraco Viva és un festival que va néixer l'any 1999 com una activitat de suport a la candidatura de Tarragona a ser inscrita en el llistat de Patrimoni Mundial de la Unesco. Actualment, és un festival consolidat a la ciutat catalana i un referent a la categoria de certàmens espanyols de recreació històrica. Les empreses o professionals interessats poden presentar la seva proposta fins al pròxim 14 de març.

stats