Cultura 24/04/2020

Maria del Mar Bonet participa en un concert virtual amb una trentena d'artistes més

Acció Cultural del País Valencià organitza l'esdeveniment, en què intervindran artistes com Cesk Freixas, Cris Juanico, Toti Soler i Ovidi 4

Ara Balears
1 min
Maria del Mar Bonet

PalmaMaria del Mar Bonet oferirà aquest dissabte un concert virtual amb el menorquí Cris Juanico i una trentena d'artistes més dels Països Catalans. L'esdeveniment s'anomena 'Cuidem la cultura' i és impulsat per l'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per commemorar la diada del 25 d'abril. Hi ha hagut activitats en línia durant tota la setmana, i el plat fort arriba demà.

Entre els artistes que formen part del cartell hi són Cesk Freixas, El Diluvi, Ovidi 4, Toti Soler, Pau Alabajos, Gemma Humet, Marta Rius i Berta Iníguez, entre d'altres. Tots ells hi intervindran des de casa i s'organitzaran en un total de 17 cançons. El concert s’emetrà gratuïtament i tindrà el sistema de taquilla inversa. Tots els beneficis de la recaptació es destinaran als músics participants.

El concert es podrà veure a partir de les 18 h a través del perfil d'Instagram de l'Associació Cultural del País Valencià.

stats