Cultura 07/09/2020

Maria del Mar Bonet grava el seu nou disc amb Borja Penalba a València

Oferiran quatre concerts aquest setembre al teatre Micalet, que seran enregistrats per al proper àlbum de la cantautora mallorquina

Ara Balears
1 min
Maria del Mar Bonet.

PalmaMaria del Mar Bonet oferirà quatre concerts els dies 9, 10, 11 i 12 de setembre al teatre Micalet de València, acompanyada del compositor Borja Penalba, que seran gravats i utilitzats per editar el nou disc de la cantant mallorquina. Bonet i Penalba es varen conèixer en l'edició de 2013 del Festival de Mim de Sueca, i des de llavors, sempre que les agendes ho han permès, han fet molts concerts junts, tant a Espanya com a l'estranger.

El teatre Micalet acollirà aquests quatre concerts en què, acompanyats pel percussionista Antonio Sánchez, els dos artistes gravaran les noves obres que han creat en els darrers anys fruit d'aquesta col·laboració. Entre elles, hi ha algunes peces imprescindibles en el repertori recent de Maria del Mar Bonet.

La relació entre la cantautora i la ciutat de València es va forjar ja als primers anys de la seva carrera musical, amb una primera actuació al Micalet el 1970. Des de llavors, mai ha deixat de visitar els escenaris de la ciutat, cantant amb poetes valencians de renom i col·laborant en discos de cantants i grups valencians.

Recentment, Maria del Mar Bonet ha acabat de celebrar els seus cinquanta anys als escenaris amb una sèrie de concerts a Grècia, Egipte i Tunísia, que va concloure a l'Auditòrium de Palma. D'altra banda, ha editat la seva primera biografia autoritzada, firmada pel periodista musical Jordi Bianciotto.

stats