Cultura 13/05/2020

Maria del Mar Bonet encapçala el cartell del Baleàrics 2.0, un festival amb artistes de la Mediterrània

La companyia Baleària ofereix un festival en què participaran músics del País Valencià, Catalunya, les Balears, Marroc i Algèria

Ara Balears
1 min
Maria del Mar Bonet, en una imatge d'arxiu.

PalmaLa companyia Baleària ha organitzat el festival en línia Baleàrics 2.0, que encapçala Maria del Mar Bonet i en què participaran artistes de diferents regions de la Mediterrània. L'esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 16 de maig, i hi participaran músics del País Valencià, Catalunya, les Illes, el Marroc i Algèria. És la segona edició d'aquest esdeveniment en un mes: hi va haver una altra jornada de concerts virutals el 2 de maig i, veient l'èxit, la companyia ha decidit repetir.

A banda de Maria del Mar Bonet, de les Illes també hi participa Victoria Lerma i Payasö, de Mallorca; Anna Ferrer, de Menorca; Jah Chango, de Formentera, i Morning Drivers, d'Eivissa. Els altres artistes són Francesc Anyó, Borja Penalba i Feliu Ventura, de València; Meritxell Genè i Marialluïsa, de Barcelona; Ibn Badja, de Mostaganem; Judith Cohen, de Tànger, i Samira Kadiri, de Tetuan.

Els concerts començaran a les 18 h i es podran seguir als perfils de Facebook i Youtube de la companyia Baleària.

stats