MÚSICA
Cultura 29/04/2011

El Maria Canals convoca un concurs per regalar un piano de cua

Els organtizadors busquen un projecte que ajudi a promocionar el piano i la seva pràctica amb idees innovadores i originals. El guanyador rebrà el piano de cua que va estar disponible als vianants durant el Concurs Maria Canals

Redacció
1 min

BarcelonaEl Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona convoca el concurs 'El Maria Canals porta cua' per a la cessió d’un piano de cua, el mateix que ha estat disponible en diferents punts de la ciutat per a tothom qui el volgués tocar. Els projectes s'han de presentar impresos abans de l'1 de maig al Palau de la Música Catalana, i han de respondre a la promoció del coneixement del piano i la seva pràctica entre col·lectius que tradicionalment no tenen accés a aquest instrument.

Entre els aspectes que el jurat valorarà per escollir el projecte guanyador destaquen que la proposta sigui original i innovadora, que promogui la interacció entre el públic i els intèrprets, que contribueixi a la divulgació del repertori pianístic clàssic i contemporani, que s’adreci a infants, joves, immigrants, presos, disminuïts físics o psíquics o persones amb pocs ingressos econòmics i que incideixi, en part, al districte de Ciutat Vella, on el Concurs Maria Canals hi té la seva seu.

El guanyador del concurs, triat per un jurat format per 7 persones vinculades al Maria Canals, es donarà a conèixer el 15 de maig.

stats