Cultura 16/04/2021

Manel completen el trio de novetats amb el videoclip de 'La jungla'

La cançó, composta i cantada per Arnau Vallvé, forma part de l'EP 'L'amant malalta' que el quartet barceloní publica aquest divendres

1 min

BarcelonaPrimer va ser L'amant malalta, després Tipus suite i ara arriba La jungla, la cançó que completa el nou EP dels Manel. Les dues primeres cançons ja les van tocar en directe en els concerts dels dies 9 i 10 d'abril a la Monumental, però la tercera no s'ha pogut escoltar fins ara que l'estrenen acompanyada d'un videoclip realitzat per Lluís Sellarès a partir d'imatges d'arxiu que mostren els Manel de viatge i/o esbargint-se. La cançó té la veu principal del bateria Arnau Vallvé, que també n'és el compositor, i camina amb un ritme que tan aviat recorda la manera de fer de grups com Vampire Weekend com sembla un homenatge al Paul Simon que s'emmirallava en les músiques sud-africanes.

L'EP, titulat L'amant malalta, està disponible en format digital i també en una edició limitada en vinil de 7 polzades. El llançament de les tres cançons coincideix amb una gira que passarà per Crevillent el 30 d'abril, per Balaguer el 15 de maig, pel Festival Jardins de Pedralbes de Barcelona l'11 de juny, pel Festival Embassa't de Sabadell el 12 de juny, pel Festival Cruïlla de Barcelona el 9 de juliol, pel Festival Cap Roig el 30 de juliol, pel Mobofest de Lloret de Vistalegre l'1 d'agost i pel Festival Portalblau el 21 d'agost.

stats