Cinema
Cultura 03/11/2022

La Mallorca Film Comission rep el Premi Essentially com a "millor ambaixadora del luxe a l'illa"

Es tracta de la cinquè lliurament d'aquest premi, que reconeix els millors esdeveniments, empreses o organitzacions que ofereixen experiències úniques en el sector del luxe

ARA Balears
2 min
El director de la Mallorca Film Commission, Pedro Barbadillo, acompanyat del conseller insular de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, arrepleguen el Premi Essentially.

PalmaLa Mallorca Film Commission, entitat dependent del Consell de Mallorca, ha rebut aquest dijous el Premi Essentially a la "millor ambaixadora de luxe de l’illa", en una gala celebrada al Palau Can Marquès.

Els altres dos guardons de la V edició dels Premis Essentially han estat per a l’arquitecta Carme Pinós, com a millor luxe compromès, i la pel·lícula Pan de limón con semillas de amapola, com a la millor essència de Mallorca. Així, els guanyadors veuen reconeguda "la trajectòria com a referents del luxe a l’illa mallorquina, per l'excel·lència, la qualitat i la bona feina", ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat.

El jurat dels premis ha reconegut la trajectòria, la qualitat i la feina de la Mallorca Film Commission com a referent del luxe a Mallorca. Concretament, l’entitat pública del Consell té com a objectiu principal "posicionar l’illa com a plató de rodatges a escala nacional i internacional". Per a això, facilita la realització de projectes audiovisuals a professionals i empreses, facilita la coproducció i internacionalització del mercat audiovisual, i estimula la indústria audiovisual mallorquina.

En paraules del director de l'entitat, Pedro Barbadillo, "és molt estimulant rebre aquest reconeixement al treball que s'està fent des de la Mallorca Film Commission, perquè és veritat que el cinema i les sèries s’han convertit en un dels grans aparadors dels valors culturals, naturals i paisatgístics dels territoris, i ser considerats ambaixadors de Mallorca és, per descomptat, un gran honor i una responsabilitat. Per tant, la Mallorca Film Commission espera estar a l’altura i poder continuar fent-ho durant molt de temps".

A la cinquena edició d’aquests premis, hi han assistit, per part del Consell de Mallorca, el conseller insular de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra; la directora insular de Turisme, Lucía Escribano; el director de la Fundació Mallorca Turisme, Miquel Pastor, i el director de la Mallorca Film Comission, Pedro Barbadillo.

La gala ha estat organitzada per Essentially Mallorca, associació que promociona Mallorca com a destinació de luxe, amb el patrocini de la Fundació Mallorca Turisme. La iniciativa premia per cinquè any consecutiu els millors esdeveniments, empreses i organitzacions que ofereixen experiències úniques en aquest sector, com a punt diferencial. Així mateix, el certamen pretén estimular l’excel·lència turística i contribuir a la millora de la qualitat, l’exclusivitat i la distinció a l’illa.

stats