Festival
Cultura 16/11/2023

Arriba 'Mal del Cap, narratives Mal Dites', la proposta cultural "més alternativa" d'Eivissa

L'entrada a totes les activitats i actuacions serà gratuïta

ARA Balears
1 min
Cartell de la novena edició del festival ‘Mal del Cap, narratives Mal Dites’

PalmaLa novena edició del festival 'Mal del Cap, Narratives Mal Dites' arriba a Eivissa la setmana que ve. El que els organitzadors descriuen com la proposta cultural "més alternativa" de l'illa arrancarà el 24 de novembre, s'allargarà fins al 2 de desembre i comptarà amb la participació de Didac Alcaraz, Axel Cases, Irantzu Varela, Joaquín Reyes, Carmen Vidal, Julián Génisson, Lorena Iglesias i Ricardo Moya.

L'edició d'enguany és una de les més reivindicatives de la història del festival i tindrà tocs d'humor, música i molt de cinema. Aquesta proposta cultural va néixer amb l'objectiu d'oferir al públic eivissenc un producte centrat en artistes underground i aquest esperit continua viu nou edicions després. L'organització ha detallat que totes les activitats i actuacions seran gratuïtes i que es duran a terme a diferents indrets de l'illa. Concretament, estan prevists actes al Malanga Cafè, al Centre de Creació Jove C19 Vila Jove a Can Ventosa, a l'auditori de Can Jeroni de Sant Josep de sa Talaia i a Can Jordi Blues Station, lloc on es durà a terme l'acte de cloenda d'aquesta novena edició.

Des de l'organització han assegurat que enguany el festival "no deixarà indiferent ningú" i han remarcat que confien que "siguin moltes les persones, tant locals com de fora de l'illa que vulguin venir a acompanyar-nos i gaudir d'aquesta proposta cultural que cada any pren més impuls".

Per tal de garantir la gratuïtat dels actes i activitats del festival, aquesta novena edició compta amb la col·laboració de Turisme d'Eivissa, Consell Insular d’Eivissa, Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Ajuntament d’Eivissa, The Standard, Caixa Colonya, Can Jordi Blues Station, Malanga Cafè, Grup Ficus, Terra d'Eivissa, La Cava, Sa Capella i Imam Comunicació. 

stats