Llotja
Cultura 01/09/2023

La Llotja tornarà a tenir exposicions amb la proposta 'Mar interior', de Pedro Cabrita

La mostra s'inaugurarà en el marc de la Nit de l'Art

ARA Balears
1 min
L'artista portugués, Pedro Cabrita

PalmaLa Llotja de Palma acollirà la proposta creativa Mar interior, de l'artista portuguès Pedro Cabrita Reis, en el marc de la Nit de l’Art i es podrà visitar fins al mes de febrer. La proposta ha estat concebuda especialment per a l'espai de la Llotja, que amb aquesta obra reobre les portes a la cultura i fa referència a la manera amb la qual es coneixia la Mediterrània en la cultura clàssica.

El muntatge de l'obra per part de Cabrita Reis s'iniciarà dilluns que ve, 4 de setembre, i s'inaugurarà el pròxim dia 15. La iniciativa la du a terme el Govern de les Illes Balears en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma. Pedro Cabrita Reis (Lisboa, 1956) és un dels artistes portuguesos contemporanis més prestigiosos. El seu treball ha transformat la comprensió de la pintura i de l'escultura al seu país des dels anys 80 i és conegut per les seves obres a gran escala, en les quals utilitza materials de construcció, i pel seu treball amb la llum. 

Des del 1979, Cabrita ha dedicat la vida a l'art. La seva primera exposició internacional va ser a Anvers, el 1987, i de llavors ençà la seva obra s'ha exposat en nombroses institucions de tot el món, com la Tate Modern de Londres i la Hamburger Kunsthalle d'Hamburg. Forma part de col·leccions de renom com el Museum Folkwang d'Essen (Alemanya) i el MUDAM, Musée d'Art Moderne Grand-Duc Jean, a Luxemburg. El 1992, Cabrita va participar en la Documenta IX i el 2003 va representar Portugal en la 50a Biennal de Venècia.

stats