Cultura 06/05/2021

Les llibreries de Palma podran muntar paradetes al carrer per reactivar el sector

L'objectiu és acostar la cultura al carrer i fomentar la lectura

ARA Balears
1 min
Imatge de la presentació

PalmaNova mesura per potenciar la reactivació del sector de les llibreries de Palma amb l'objectiu d'incrementar les vendes. 11 llibreries de Ciutat podran muntar una paradeta al carrer cada dijous per tal d'apropar-se als lectors. La iniciativa de l'Ajuntament de Palma ha començat aquest dijous i es mantindrà com a mínim fins al pròxim 7 d'octubre.

Segons ha informat el Consistori a través d'un comunicat, aquesta iniciativa està oberta a totes les llibreries que vulguin adherir-se i formar part del moviment 'Llibreries al carrer'. Actualment les llibreries que en formen part i que setmanalment muntaran la paradeta són la llibreria Editorial Finis Africae, Come In, la llibreria Baobab, Univers del còmic, Quart Creixent, Lluna, Es Raconet i Drac Màgic, l'Espai Caramulls, Lila i els contes i El Corte Inglés.

Durant la presentació de la nova iniciativa, Laura Collado, membre de la junta del Gremi de Llibreters, ha destacat que aquest moviment permetrà "fomentar la cultura" i que llibreries i clients tinguin un contacte més estret i directe. Per part seva, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, ha remarcat que "el petit comerç és segur". Romero ha defensat que en aquest model proper i directe no hi haurà aglomeracions. A més, el regidor ha assegurat que la iniciativa compleix totes les mesures de seguretat.

stats