Cultura 12/02/2020

La llibreria Quart Creixent celebra el 38è aniversari amb vistes al futur

"Continuarem lluitant per fomentar la lectura en català i continuar vius per als lectors que tenim actualment i per als que vindran"

Ara Balears
1 min
La  llibreria Quart Creixent celebra el seu 38è anivsersari amb vistes al futur

PalmaLa llibreria Quart Creixent, una de les més fidels de Palma de la literatura en català, ha celebrat aquest dimecres el 38è aniversari amb la sala plena i les estanteries plenes de llibres. "Sabem que és estrany celebrar el 38è aniversari, però nosaltres celebrarem cada any perquè per a un petit comerç que només ven llibres en català cada dia de vida és un èxit", ha explicat l'encarregada de la llibreria, Miquela Serra, a l'ARA Balears.

L'encarregada ha remarcat que "no és fàcil sobreviure i menys venent producte en català", i ha explicat que durant els anys "hem hagut de lluitar contra moltes coses". L'evolució tecnològica i les compres en línia són, actualment, el gran "problema" al qual s'enfronta la llibreria. "Donar la possibilitat de pitjar un botó i tenir el producte a la porta de casa ens perjudica molt", ha assegurat Serra.

Tot i les dificultats, l'encarregada de la llibreria ha remarcat la seva alegria per aquest 38è aniversari. "Esper que puguem celebrar el 39è, el 40è...". "Continuarem lluitant per fomentar la lectura en català i continuar vius per als lectors que tenim actualment i per als que vindran", ha sentenciat Serra.

A la celebració del 38è aniversari hi han assistit personalitats polítiques com Antoni Noguera i Bel Busquets i d'altres del món de la cultura com els escriptors Sebastià Alzamora i Sebastià Portell.

stats