Literatura
Cultura 20/12/2022

El llibre del mes: 'Tots els mecanismes', de Melcior Comes

Aquest serà el llibre que comentarem el 23 de gener a les 18.30 h a Abacus

ARA Balears
1 min
Mots els mecanismes

PalmaEl club de lectura ARA Balears, que va començar el 7 de novembre, continuarà el pròxim dilluns 23 de gener amb el llibre 'Tots els mecanismes', de Melcior Comes. Fins ara, a cada sessió hem comptat amb els autors dels llibres comentats: primer amb Sebastià Alzamora comentant el llibre 'Ràbia' i després amb Maite Salord comentant el llibre 'El país de l'altra Riba'. El club de lectura uneix a diferents persones apassionades per la literatura que venen per comentar els llibres, que ja s'han llegit, amb l'autor i altres persones. 

El llibre d'aquest mes és 'Tots els mecanismes', de Melcior Comes, i el club de lectura es farà dilluns 23 de gener a les 18:30 h a Abacus de Palma i cada un dels participants haurà d'haver llegit el llibre abans l'inici de l'activitat.

El conjunt de totes les lectures serà gratuït per als nostres subscriptors i tindrà un cost de 25 € per a les persones no subscriptores, que també es podran apuntar a les lectures per separat per 5 € cada una. Pots apuntar-te aquí.

stats