MÚSICA
Cultura 30/01/2018

El llegendari pianista de 87 anys Alfred Brendel participa en un col·loqui i recital a Palma

La trobada és aquest dimecres, 31 de gener, a les 19 hores al Centre de Cultura Sa Nostra

M. M.
1 min
El pianista Alfred Brendel.

PalmaAlfred Brendel, el llegendari pianista, considerat un dels més emblemàtics del s. XX, serà aquest dimecres, 31 de gener, a Palma, en un recital i una conferència.

A 87 anys i retirat de les sales de concert des del 2008, Alfred Brendel és un dels referents per les seves interpretacions i escrits sobre Bach, Beethoven, Schubert, Schumann, Liszt, Busoni i Schönberg. Brendel és músic i assagista brillant, dotat de la insòlita capacitat d'atorgar a les seves xerrades l'originalitat expressiva que caracteritzen les seves interpretacions al piano.

A Brendel li interessa què diu el compositor i com ho diu. "L'obra i res més que l'obra és el centre d'atenció" (Chiantore, 2001, 616). El seu treball il·lumina la música des de dins: cada interpretació és una anàlisi crítica.

Aquest dimecres, 31 de gener, i gràcies a l'European Music Foundation, al capdavant de la qual hi són els pianistes Óscar Caravaca i Man Minnie Ho, el músic arribarà a Mallorca per participar en el Cicle de Grans Pianistes i dialogar sobre les darreres sonates de Schubert.

La trobada en què l'espectador podrà interactuar amb una de les figures del piano més importants del segle serà al Centre de Cultura Sa Nostra a les 19 hores.

stats