Cultura 16/05/2022

Lildami, Jansky i Escarràs tanquen el cartell de la Mobofest

El festival de Lloret de Vistalegre es farà els dies 29 i 30 de juliol

1 min
“Lildami no és el 
 Tio de les rastes que canta en català”

PalmaAquest dilluns s'han anunciat els tres noms que tanquen el cartell del festival Mobofest: Lildami, Jansky i Escarràs. Són les confirmacions que completen el line-up del cap de setmana musical que omplirà Lloret de Vistalegre els dies 29 i 30 de juliol.

Lildami és el darrer cap de cartell estatal que s’incorpora al Mobofest 2022. L’artista del Principat va emergir l’any 2015 i des de llavors és una de les referències del trap en català. L’11 de gener del 2019 va treure el seu primer disc d’estudi, Flors mentre visqui, un àlbum que va arribar després d'haver-se autoeditat en les ocasions anteriors.

El duet d'electrovers Jansky ja va passar per la Mobo fa uns anys, i ara hi tornaran per a presentar el seu nou projecte: Insecta Dance Music, un nou disc elaborat a partir de sons d’insectes remesclats amb electrònica i els versos de Laia Malo.

El reggae, l’ska, la rumba i el mestissatge tornaran a la Mobofest de la mà d'Escarràs. La banda mallorquina torna a gravar un disc després d’un temps d'inactivitat, i ha engegat una campanya de micromecenatge per fer-lo una realitat.

stats