Cultura 04/05/2022

Villagers, segon cap de cartell internacional del Mobofest

La banda de Dublín va publicar el seu darrer disc, 'Fever Dreams', el 2021

1 min
Conor J O'Brien, líder de Villagers.

PalmaJa fa dies que el festival Mobofest amollava per xarxes que ben aviat anunciaria el nom del segon cap de cartell internacional. Aquest dimecres és el dia: els dublinesos Villagers s'afegeixen al line-up del festival de Lloret de Vistalegre.

La banda arrossega sis discos d'estudi, i és un grup amb un notable recorregut dins el món de la música independent. El 2021 va treure el seu darrer disc, Fever Dreams. Els irlandesos han recorregut el món actuant a sales de concerts i grans festivals. A l’Estat han tocat al Primavera Sound i al Vida Festival, entre d’altres, i aquest any també passaran pel Mad Cool Festival a Madrid. Nothing Arrived, Everything I Am Is Yours i A Trick of the Light són alguns dels temes més coneguts de la banda. 

El festival se celebrarà dia 29 i dia 30 de juliol a Lloret de Vistalegre, al mateix recinte que l’any passat. La confirmació dels irlandesos arriba després de la de Plan-ET, Miquel de la Mel i El Borru, per una banda, i els menorquins de Verlaat. Encara queden alguns grups per anunciar, que s'afegiran a Kakkmaddafakka, Mishima, les Cariño , Ginestà, Saïm, Salvatge Cor, Papà Topo, Mar Grimalt, Aina Tramullas, Clara Ingold, Go Cactus i Cercle.

stats