ARTS ESCÈNIQUES
Cultura 15/01/2018

L'ESADIB presenta el taller de creació escènica 'Mater ex machina'

La funció serà el dijous 18 de gener a les 20 h a l'auditori del centre

M. M.
1 min
Cartell de 'Mater ex machina' de l'ESADIB.

PalmaEls alumnes de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB) que fan tercer curs presentaran aquest dijous 18 de gener a les 20 h a l'auditori de l'escola 'Mater ex machina'. Es tracta del primer taller de creació del curs acadèmic corresponent a l'assignatura d'Interpretació III.

'Mater ex machina' té les bugaderies com a lloc i tema d'investigació. Els alumnes investiguen sobre les relacions entre l'ésser humà i les màquines, i sobre com aquestes s'han tornat imprescindibles. Amb aquest propòsit, els estudiants han visitat diverses bugaderies de l'illa i hi han recollit diverses històries i situacions.

La sinopsi narra l'interior d'una bugaderia on es creuen desconeguts que acudeixen a fer neta la seva roba bruta. Intercanvien trucs per llevar les taques més resistents i acaben netejant la brutícia de la humanitat. Amb tanta roba per fer net i tant de detergent, de tan neta que la volen, la rentadora es romp abans que pugui convertir-se en una altra màquina obsoleta.

Els intèrprets són Martina Damico, Auba Gelabert, Gori Molina, Biel Morro, Laia Prieto, Lydia Roca, Marina Truyols i Anne-Claire Ulvoas.

stats