Cultura 10/10/2019

Leo Messi i el Cirque du Soleil despleguen la catifa vermella

El muntatge inspirat en la figura del davanter del Barça dona el tret de sortida a un mes de representacions

Alejandra Palés
2 min
Leo Messi i el Cirque du Soleil despleguen la catifa vermella

BarcelonaNit de gala per celebrar l’arribada d’un dels espectacles de la temporada a Barcelona. Messi 10, el muntatge del Cirque du Soleil inspirat en la figura del davanter del Barça, va desplegar dijous la catifa vermella per donar el tret de sortida a un mes de representacions. Com no podia ser d’altra manera, el convidat d’honor de l’estrena va ser el gran protagonista de l’espectacle, Leo Messi. El jugador del Barça va arribar al Parc del Fòrum acompanyat de la seva parella, Antonella Roccuzzo.

En una ocasió tan especial, Messi va comptar amb el suport de la junta directiva del Barça, encapçalada per Josep Maria Bartomeu, però també d’una nodrida representació del món de l’esport, de l’art i la gastronomia catalana i espanyola. Per la catifa vermella del Parc del Fòrum -que es va salvar de la pluja tot i el cel amenaçador- van passar cares conegudes del món de la comunicació com ara Santi Millán i Rosa Olucha, Bibiana Ballbè, Carlos Latre, Manel Fuentes i Jordi Évole. L’expresentador de Salvados va explicar que el seu pròxim projecte televisiu ja està en marxa i que es podrà veure a principis del 2020. “ Salvados ha sigut tantes coses que és difícil que el nou projecte no s’hi assembli en algun aspecte”, va assegurar Évole.

Tampoc es van voler perdre l’espectacle Gemma Mengual, que va arribar acompanyada dels seus fills, i Martina Klein i Àlex Corretja. L’extenista va aprofitar per confessar la seva admiració per Messi i per afirmar que s’imagina un espectacle similar al dedicat al davanter inspirat en Rafa Nadal. “Sobretot explicant què li passa pel cap, que és el que crec que és més interessant”, va assegurar Corretja. Un altre dels que va voler gaudir de l’espectacle del Cirque du Soleil va ser Ansu Fati, que va anar acompanyat de la seva família al complet.

També es van deixar veure amb les seves millors gales Danna Paola i Mina El Hammani, dues de les estrelles d’ Élite, l’èxit mundial de Netflix. La catifa vermella del Parc del Fòrum també va veure passar nous talents musicals sortits d’ OT com ara Alfred García i Miki Núñez, dos cantants que, a més de compartir l’Acadèmia, també tenen en comú haver representat Espanya a Eurovisió. El món musical va estar present amb altres noms il·lustres com ara Dani Martín (ex Canto del Loco), Macaco, Jorge Drexler i Nicky Jam.

Els organitzadors han promès un espectacle “innovador i únic” que durant 90 minuts “recrearà l’ambient elèctric dels estadis de futbol”. El muntatge comptarà amb una vintena de números de circ i amb una banda sonora que combinarà temes escrits expressament per Messi 10, alguns per l’exporter del Barça Pinto, amb altres d’artistes com ara Rosalía, Pharrell Williams i Los Fabulosos Cadillacs, aquests últims triats pel futbolista.

L’espai on es desenvoluparà la funció emula un estadi, i compta amb un escenari central que “reinterpreta” una pista de futbol i dues grades a cada costat, amb una capacitat total per a 3.000 espectadors per “fomentar la sensació de celebració i rivalitat que es viu durant els partits de futbol”.

stats