ARTS ESCÈNIQUES
Cultura 23/01/2018

'Las Muchísimas' s'apoderen del teatre Principal de Palma

L'obra es representarà els dies 26 i 27 de gener a les 20 h

Margalida Mateu
1 min
Presentació de 'Las Muchísimas' al teatre Principal de Palma.

Palma'Las Muchísimas' s'apoderen del teatre Principal de Palma. Un espectacle de Mariantònia Oliver, de producció pròpia del Principal, que s'ha presentat aquest dimarts amb la participació de les 17 dones protagonistes, unes dones d'edats compreses entre els 61 i els 75 anys que pugen a escena "sense reivindicacions, ni del feminisme ni de res, nosaltres som i ja està", segons que ha assenyalat Oliver durant la trobada amb la premsa.

Es tracta d'un espectacle de dansa i de creació artística amb dones mallorquines, eslovenes i catalanes que es representarà els dies 26 i 27 de gener a les 20 h a la sala Gran del teatre Principal de Palma. En aquesta obra, les 17 dones s'aboquen amb atreviment i compromís a un projecte escènic construït a partir de la plena complicitat de tot l'equip.

La companyia Mariantònia Oliver neix l'any 1989 a Barcelona i des de l'any 2000 resideix a Mallorca. Després de 15 espectacles, crea 'Las Muchas', que estrenar l'any 2012 i amb el qual enceta una línia de recerca amb cossos que no provenen del codi de la dansa.

Aquest espectacle ha tingut un recorregut llarg: ha viatjat a Bristol, Lubjiliana, Madrid, la Corunya, Seül, Barcelona, Valladolid, Bilbao i el dissabte 20 de gener es preestrenà a l'Auditori de Sa Màniga, a Cala Millor.

La peça té la música original de Joana Gomila, que n'ha creat tot l'espai sonor.

stats