Esdeveniments
Cultura 07/12/2022

L'Auditòrium de Palma acollirà l'espectacle "inclusiu" 'Gran Hotel de las Reinas'

Un espai cultural de Valladolid va rebutjar la representació de l'espectacle

ARA Balears
1 min
D'esquerra a dreta, Venedita Von Däsh, el director de l'Auditòrium de Palma, Marcos Ferragut, la regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro, el director general de Promoció i Difusió Cultural, Marcos Lladó, i Diamante Merybrown.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha presentat Gran Hotel de las Reinas, que es representarà en l'Auditòrium de Palma aquest divendres, dissabte i diumenge, com a mostra de la seva aposta pels espectacles "inclusius i LGTB".

Es tracta d'una funció que combina la veu en directe, la comèdia i el burlesc, segons han explicat dues de les integrants de l'elenc, les 'drags' Venedita Von Däsh i Diamante Merybrown, durant la roda de premsa de presentació, recollida per Europa Press, a la qual també han acudit el director general de Promoció i Difusió Cultural del Consistori, Marcos Lladó, i el director de l'Auditòrium, Marcos Ferragut.

Venedita Von Däsh i Diamante Merybrown han convidat tots els mallorquins a assistir a l'espectacle, incloses les famílies, perquè el que compta és "passar-ho bé, despreocupar-se i gaudir". En el mateix sentit s'ha expressat Ferragut, que ha demanat a tota la societat "fruir del 'drag' i d'un espectacle que ha triomfat a tot l'estat espanyol", en el marc del festival LGTB Pink Fest.

Les intèrprets han agraït l'acollida de la societat balear i de l'Auditòrium, l'últim escenari de la segona edició del Gran Hotel de las reinas, en contraposició a la "discriminació" que encara han patit, ja que en alguns teatres no han acceptat el seu espectacle, com els va succeir en un espai cultural de Valladolid.

stats