MÚSICA
Cultura 22/11/2016

Joan Pons celebra els 70 anys al Principal amb ‘Falstaff’

L'Orquestra Simfònica i la Fundació Menorquina de l'Òpera reten homenatge al baríton aquest divendres al teatre Principal de Palma i diumenge al de Maó

M. Mateu
1 min
Joan Pons celebra els 70 anys al Principal amb ‘Falstaff’

PalmaL'Orquestra Simfònica de les Illes Balears i la Fundació Menorquina de l’Òpera celebraran aquest divendres, 25 de novembre, al teatre Principal de Palma i diumenge 27 al Principal de Maó el 70è aniversari del baríton menorquí Joan Pons. Per això, en aquest projecte conjunt, s’interpretarà l’òpera 'Falstaff', de Verdi, un dels papers fetitxe de l’artista de Menorca.

A més de Joan Pons i l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, intervindran en l’obra Àngel Odena, David Astorga, Vicenç Esteve, Francisco Vas, Valeriano Lanchas, Jinping Li, Lucrezia Drei i Enkelejda Shokosa. 'Falstaff' és una comèdia lírica operística en tres actes de Giuseppe Verdi, que adapta l’obra de Shakespeare 'The Merry Wives of Windsor'.

Pons està retirat del circuit professional des del 2012, encara que continua lligat al cant a través de concerts benèfics, classes magistrals i en compromisos de caràcter altruista. El menorquí és reconegut mundialment com un dels principals barítons dramàtics i va captar la gran atenció del públic el desembre de 1980, quan obrí la temporada de la Scala de Milà, precisament en el paper protagonista de 'Falstaff'.

stats