Cultura 26/10/2021

Izal també serà al Mallorca Live Festival de Calvià

La banda comparteix cartell amb Muse i C. Tangana

1 min
Izal.

PalmaL'organització del Mallorca Live Festival ha anunciat un altre grup de música que formarà part del cartell de la cita calvianera: Izal. La banda presentarà a Magaluf les cançons del seu darrer disc, Hogar, que podrà escoltar-se sencer a partir d'aquest divendres, 29 d'octubre. De moment, es poden degustar dues cançons: Meiuqèr i Fotografías . Part d'aquest disc es gravar a l'estudi que el cantautor Juanito Makandé té a la serra de Tramuntana. Aquest grup se suma als ja concfirmats: Muse i C. Tangana.

El grup tornarà a Calvià després de vendre totes les entrades per als dos concerts que va oferir a Mallorca Live Summer el 2020 i el seu aclamat concert en el festival de 2018 presentant Autoterapia.

Els abonaments per als tres dies de concerts estan disponibles a partir de 115 euros (més despeses de gestió) a la nova web del festival . El festival de Magaluf tornarà a la normalitat el pròxim estiu després de dos anys transformat en cicle de concerts amb motiu de la pandèmia de covid-19.

stats