Cultura 23/06/2020

L’Institut d'Estudis Baleàrics ofereix deu beques a professionals d’arts escèniques de les Illes

Els guanyadors podran participar en la quinzena edició de l'Obrador d'Estiu de la Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia

Ara Balears
1 min
Cartell de la convocatòria de les beques

PalmaL'Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) ofereix deu beques a professionals balears de l’àmbit de la dramatúrgia, la direcció i la interpretació per participar en la quinzena edició de l'Obrador d'Estiu de la Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia.

Segons ha informat el Govern de les Illes Balears, aquest any, i com a resposta a la crisi del coronavirus, l'oferta de cursos de dramatúrgia i d'interpretació de l’Obrador d’Estiu combina oferta presencial i en línia. L'objectiu d'aquesta mesura és adaptar-se a la singularitat del moment a causa de la pandèmia i les mesures de seguretat.

Per optar a aquestes beques, els professionals interessants hauran de fer la inscripció al curs al qual vulguin optar, directament al web de la Sala Beckett, i indicar que són professionals de les Illes Balears. La Sala Beckett seleccionarà els alumnes per rebre les beques en funció del currículum i de les característiques de cadascun dels cursos.

stats