Cultura 03/04/2019

Les Illes Balears refermen la participació en la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya

Hi participen els il·lustradors Aina Bestard, Harold Canizales, Toni Galmés, Iván Mata, Noemí Aiolo i Maria Madrid, i les editorials Comanegra i Flipboku

Ara Balears
1 min
Amb aquest, ja és el quinzè any que la creació de les Illes Balears és present en aquesta fira

PalmaLes Illes Balears participen en la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya, que es du a terme des d'aquest dilluns al dijous 4 d’abril. Amb aquest, ja és el quinzè any que la creació de les Illes Balears és present a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya, en què enguany participen, a través de l’ajut de l'IEB per a la mobilitat, els il·lustradors Aina Bestard, Harold Canizales, Toni Galmés, Iván Mata, Noemí Aiolo i Maria Madrid; mentre que els editors que hi assisteixen són Marta Jové, d'Editorial Comanegre, i Julie Reier, de Flipboku.

La participació del Govern és per part de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports que hi assisteix a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), integrat un any més a l’estand de l’Institut Ramon Llull (IRL). Els tècnics de l’IEB Antoni Planas i Karen Müller, responsables de literatura i arts visuals respectivament, hi tenen cites aquests dies amb 70 editors internacionals per refermar els contactes ja existents i fer-ne de nous. L'IEB ha preparat per a la fira uns quadernets per a cada il·lustrador amb les seves publicacions més recents dels anys 2018 i 2019.

stats