Cultura 29/06/2018

L'origen del forat és sexy

Torna a Palma 'The Hole', el nou espectacle de cabaret i circ preqüela dels anteriors

María José Ribas
1 min
The Hole Zero./ISAAC BUJ.

PalmaLa tercera edició de l'espectacle de circ, cabaret, música i humor 'The Hole' torna a Palma en forma de preqüela, abandona els llenguatges previs de cabaret europeu o revista espanyola i s'inspira en les festes disco d'Studio 54 i el Cap d'Any. 'The Hole Zero' s'estrena divendres i es podrà veure a Son Fusteret fins al diumenge 22 de juliol.

La Terremoto de Alcorcón, mestra de cerimònies, que en aquesta edició té un alter ego, ha explicat que són com una gran família de circ. En l'espectacle hi participen 22 persones, d'origen divers: Cuba, Colòmbia, República Dominicana, Estats Units, Rússia i Argentina, amb també disciplines múltiples: cantants, acròbates i actius, entre d'altres.

The Hole Zero./ISAAC BUJ.

Es tracta d'un espectacle ple de color, risc, salts, veus virtuoses, erotisme i intensitat. Amb un vestuari i escenari dissenyat amb l'estètica de neons de la llegendària discoteca novaiorquesa Studio 54. Canvis de plomes, purpurina, malles, volants, il·luminació i elements d'acrobàcia varien segons el xou.

'The Hole' va començar fa 7 anys al teatre Calderón de Madrid, de la mà de la Productora LETSGO company. La preqüela de la saga descobreix l'origen del forat. En la tercera edició comença la gira a Palma i continuarà per l'estat espanyol abans de tornar a fer el bot internacional.

stats