Cultura 29/05/2019

Harrison Ford: "Jo soc Indiana Jones. Quan jo me'n vagi, ell se'n va"

L'actor es reivindica com a únic protagonista possible de la saga

Ara
1 min
Un 'Indiana Jones' real denuncia Lucasfilm i Disney

BarcelonaIndiana Jones es jubilarà amb Harrison Ford. Això és el que vol l'actor, que ha afirmat en una entrevista a 'Today show' que no donarà el relleu a cap altre actor més jove. Durant un temps s'havia especulat que el substitut seria Chris Pratt, però ell li diu "Ho sento, noi" i, de fet, el confon amb Chris Pine.

Qui t'agradaria veure com a Indiana Jones quan pleguis? "Ningú", respon. "Jo soc Indiana Jones. Quan jo me'n vagi, ell se'n va. És fàcil. Ho captes?"

La cinquena entrega de la saga ja està confirmada. Disney l'ha endarrerit, però l'ha confirmat i programat per al 21 de juliol del 2021, 13 anys després de l'anterior. 'Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall' es va estrenar el 2008, amb un Indy encara en forma però menys àgil per superar fins i tot la bomba atòmica. Les crítiques van ser força negatives. En la pròxima pel·lícula els dolents podrien tornar ser els nazis.

El 2013 Disney va comprar a Paramount els drets sobre la saga, un any després d'aconseguir la de 'Star Wars' de George Lucas. Això era evident que obria la porta a ampliar la franquícia. Primer es van centrar en l'actuació de Ford a 'Star Wars' i ara ja es parla del nou Indy. Ford tindrà 78 anys quan s'estreni.

Spielberg, director de les quatre entregues anteriors –'A la recerca de l'arca perduda' (1981), 'Indiana Jones i el temple maleït' (1984), 'Indiana Jones i l'última croada' (1989) i 'Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall' (2008)–, tornarà a estar darrere de les càmeres en una cinta que encara no té títol.

stats