Cultura 21/01/2021

Gustavo Dudamel substituirà Riccardo Frizza dirigint 'Otello' al Liceu

Serà la primera òpera escenificada que el veneçolà capitanejarà a Barcelona

Ara
1 min
El doble debut de  Gustavo Dudamel

BarcelonaEl director de l’Orquestra Filharmònica de Los Angeles, Gustavo Dudamel, dirigirà Otello al Liceu en substitució de Riccardo Frizza, que actualment està al capdavant de la direcció musical de Les contes d’Hoffmann i cancel·la la seva participació a Otello per una reestructuració en la seva agenda. L’òpera de Verdi, basada en l'obra de Shakespeare, comptarà amb un total d’onze funcions, del 27 al 31 de març i del 6 al 14 d’abril.

Gustavo Dudamel torna al teatre per segona vegada aquesta temporada després de firmar amb èxit el seu debut amb Il trovatore en versió concert, l'octubre passat. El director veneçolà dirigirà l’Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu, amb un repartiment de luxe format per Gregory Kunde, Jorge de León, Carlos Álvarez, Zeljko Lucic, Krassimira Stoyanova i Eleonora Buratto.

Dudamel en un futur dirigirà també al Liceu La flauta màgica de Mozart protagonitzada per Javier Camarena. Això respon al projecte del director artístic Víctor Garcia de Gomar, que vol vincular el Liceu amb les figures més destacades del panorama musical i els principals teatres d’òpera internacional.

stats