Cultura 27/05/2019

Guillem Frontera presentarà aquest dimarts el seu darrer llibre, 'La vida dels cossos'

Serà a la llibreria Drac Màgic a les 19 h

E. Navarro
1 min
Guillem Frontera presenta aquest dimarts el seu darrer llibre 'La vida dels cossos'

Palma'La vida dels cossos' és el darrer llibre de l'escriptor Guillem Frontera (Ariany, 1945) i el presentarà aquest dimarts a les 19 h a la llibreria Drac Màgic, acompanyat per la política Nanda Ramón i l'escriptora Lucia Pietrelli.

La novel·la narra la història de tres amics i un pacte implícit, no confessat, de lleialtat i d'amor, que l'atracció física posarà a prova. "Des de ben petits, són tres persones molt diferents però que es duen molt bé, i durant la vida hauran de superar molts de fets que els podrien separar", detalla Frontera. La Barcelona de la Transició, el Madrid de les darreries del franquisme i la Mallorca de l’inici del vertigen turístic són els tres principals escenaris d'aquesta història.

El títol fa referència a la corporalitat de l'acció: "Durant la narració hi ha els cossos, els seus desitjos i les seves grans fatigues, que sempre estan en primer pla". En aquest sentit, Frontera assegura que hi ha un punt d'erotisme: "Hi ha un moment en què l'erotisme esclata i la narració esdevé picant, coent", adjectiva l'autor.

stats