GALTA DE PORC AMB GUISAT DE PATATA INGREDIENTS
Netejam el morro de vedella i el tallam ben menut, el sofregim amb goteta d’oli; en ser ben daurat, hi afegim la ceba i la pastanaga picades i ho deixam confitar. Hi abocam un tassó de vi i ho cobrim amb brou. Incorporam al guisat un farcellet de moraduix i llorer, i dues cabeces d’alls. Ho deixam coure a foc fluix 3 hores. Hi afegim la patata tallada a daus, ho coem deu minuts més i ho deixam reposar un quartet abans de servir. Llevam l’os a les galtes i les repolim de tels i greix. Les adobam amb sal, pebre bo, oli d’oliva i vi. Les deixam reposar a la gelera 8 hores. A Can Calent les coem setze hores a 68º, envasades al buit. Per fer-ho a casa pot ser dins un recipient tapat dins el forn, unes 4 hores a 120º. Servim les galtes amb el guisat de patata i morro, coronat amb una mica d’aire de cacau. Bon profit!
Vuit galtes de porc negre
Un morro de vedella
Un quilo de patates
Sis cebes
Sis pastanagues
Dues cabeces d’alls
Moraduix, llorer, pebre coent, tap de cortí
Vi negre
Brou de carn
Sal, pebre bo i oli d’oliva
Aire de cacau