Guardons
Cultura 11/01/2023

La gala dels Premis Ciutat de Palma evocarà la importància de la cultura en el futur de la ciutat

L'acte, dirigit per Núria Abad i Marta Hierro, serà presentat per l'actriu Caterina Alorda

ARA Balears
1 min
La gala dels premis Ciutat de Palma

PalmaCort ha anunciat aquest dimecres que la gala dels Premis Ciutat de Palma traslladarà de "manera evocadora la importància de la cultura en el futur de la ciutat, dins un projecte de desenvolupament participatiu, inclusiu i sostenible". La gala, dirigida per Núria Abad i Marta Hierro, serà presentada per l'actriu Caterina Alorda. A més, durant l'entrega de premis es comptarà amb l'actuació musical d'Aina Tramullas.

D'aquesta manera, la gala tindrà dos protagonistes: d'una banda, els premiats, tant els actuals com els antics guanyadors i, per l'altra, la mateixa ciutat de Palma en la seva relació amb la cultura. El regidor de Cultura, Antoni Noguera, ha declarat que "enguany es vol homenatjar els guanyadors i projectar l'objectiu de fer de la cultura un valor universal que arribi a tots els ciutadans i ciutadanes de Palma".

La llista de guardonats es coneixerà a la gala d'entrega de premis que se celebrarà al teatre Principal la pròxima Diada de Sant Sebastià, dia 20 de gener. Cort ha recordat que els premis Ciutat de Palma 2022 han tingut un gran èxit de participació, ja que enguany s'han presentat 1.173 treballs en les diferents categories.

stats