Exposicions
Cultura 10/08/2015

De fotografiat a fotògraf: Lenny Kravitz obre exposició

El cantant ha presentat la seva primera mostra fotogràfica a Viena, 'Flash', en la qual retrata el seu entorn i la vida als escenaris

Efe
1 min
Retrat de Lenny Kravitz/ Mathieu Bitton

BarcelonaEl cantant Lenny Kravitz ha desvelat la seva última passió, la fotografia. El músic ha presentat a la galeria Ostlicht de Viena un recull de fotografies sota el títol 'Flash', una exposició que es podrà veure fins el 22 d'agost. Després del #penisgate que ha donat la volta al món, a 'Flash' Kravitz deixa de ser l'objectiu de les fotografies per convertir-se en qui les dispara. En prop d'un centenar de fotografies, retrata el seu entorn en un recorregut per escenaris d'arreu.

Les fotografies de Kravitz, que costen entre 1.500 i 3.900 euros, són en blanc i negre i busquen oferir una visió molt personal de la vida d'una estrella del rock. La mostra sorgeix de la "frustració" de no poder fer fotos sense estar envoltat de periodistes i fans, segons ha explicat el rocker en una roda de premsa, cosa que li va donar la idea de centrar el tema de les seves fotografies en la gent que l'envolta. "Apuntant als fans amb el meu objectiu tinc de manera indirecta una visió més profunda de mi mateix i del món surrealista en el qual estic", ha declarat Kravitz que ha afegit que la passió per la fotografia li ve de família perquè el seu pare va ser corresponsal durant la guerra de Vietnam.

La mostra la completen 32 retrats del cantant realitzats pel fotògraf francès Mathieu Bitton. Bitton ha acompanyat al cantant durant diverses gires mundials, cosa que li ha permès captar amb la seva càmera la part més personal de l'artista.

stats