Cultura 10/06/2019

La millor Fira del Llibre de Palma dels darrers quatre anys, segons els llibreters

El llibre més venut en català ha estat ’Estels encesos’, de Pere Estelrich; i en castellà, 'Oriente', de José Carlos Llop

Ara Balears
1 min
Presentació de 'Pensamiento monógamo. Terror poliamoroso', de Brigitte Vasallo

PalmaEl Gremi de Llibreters de Mallorca ha qualificat la Fira del Llibre de Palma d'enguany com la millor dels darrers quatre anys, amb un "augment generalitzat de vendes i d’afluència de públic".

La 37a edició de la fira ha inclòs més de 100 activitats, entre presentacions i signatures, organitzades juntament amb les llibreries participants. Entre els actes que han tingut més públic, destaquen les presentacions d''Estels encesos', d'Estelrich; 'Pensamiento monógamo. Terror poliamoroso', de Brigitte Vasallo, i 'Todo lo que sucedió con Miranda Huff', de Javier Castillo, amb centenars de persones que feren més de tres hores de cua per aconseguir la seva signatura.

Pel que fa als llibres més venuts, en català han estat 'Estels encesos', de Pere Estelrich; 'La cosina gran', de Laura Gost, i 'Estimada Formentera', de Feliu Renom. En castellà, han estat 'Oriente', de José Carlos Llop; 'Largo pétalo de mar', d'Isabel Allende, i 'Pensamiento monógamo. Terror poliamoroso', de Brigitte Vasallo. Quant als llibres infantils, 'El secret del drac de na Coca', de Melicotó, ha estat el més venut; seguit d''El monstre rosa', d'Olga de Dios, i 'Diario de Rowley', de RBA Libros.

stats