Cultura 16/12/2021

El Mobofest rep tres nominacions per als Iberian Festival Awards

Està nominat a la categoria de Millor Festival, Millor Comunicació i Estratègia de Màrqueting i Millor Festival Covid Free

ARA Balears
1 min
La tempesta d'aquest dissabte vespre vista des de la Mobofest

PalmaEl festival Mobofest, que té la seu a Lloret de Vistalegre, ha rebut tres nominacions per als premis Iberian Festival Awards, que reconeixen els millors festivals en diferents categories de tota la península Ibèrica. En concret, el certamen mallorquí està nominat per al premi a Millor Festival, Millor Comunicació i Estratègia de Màrqueting i a Millor Festival Covid Free.

Precisament, el premi a Millor Festival es decidirà per vot popular i es pot triar el guanyador a partir d'aquest mateix dijous a través d'aquest enllaç. Les altres dues categories les decidirà el jurat. Des del Mobofest han agraït a través d'un comunicat poder estar en aquests premis i han remarcat que, tenint en compte la seva joventut, el fet d'estar nominats ja és un premi.

Cal recordar que els Iberian Festival Awards compliran enguany la sisena edició, que tindrà lloc el pròxim 26 de març a la ciutat portuguesa de Lisboa. En aquestes sis edicions, han rebut festivals de renom mundial com són el BBK Live de Bilbao, el Low Festival de Benidorm i el Primavera Sound de Barcelona.

stats