Còmic
Cultura 29/04/2014

Mangatuna fusiona cultura japonesa i gastronomia a l'Ametlla de Mar

Tallers de manga, projeccions d''anime', actuacions musicals, karaoke i 'cosplay' formen part del programa que arrenca l'1 de maig

Ara
1 min
'Wolf Children' serà un dels films que es projectaran a Mangatuna

BarcelonaDe l'1 al 4 de maig, l'ajuntament de l'Ametlla de Mar i Ficomic organitzen la primera edició del Festival Mangatuna, un esdeveniment al voltant de la gastronomia i la cultura popular japonesa. El programa del festival inclou tallers de manga (a càrrec de l'Escola de Còmic Joso), projeccions de pel·lícules d'animació japonesa, actuacions musicals, exhibicions de ball, karaoke, 'cosplay', conferències i una 'gimcana japonesa'.

Mangatuna inclourà l'exhibició 'Manga a la carta', comissariada per Marc Bernabé, que visualitza la presència de la gastronomia al manga. Entre les projeccions que s'hi faran destaquen la del documental 'Songokumania: el Big Bang del manga', 'Mazinger: El nuevo comienzo' i 'Wolf Children', de Mamoru Hosada. Les actuacions musicales inclouen els barcelonins White Noise, les solistes Haru Ookami, Fàtima Ayats i Ruki-Chan. I entre els 'cosplayers' que desfilaran hi ha noms com el de Mónica Casanovas, Laura Fernández Ramos, Sarai Expósito i Jaime Erenas.

stats