El festival Trasatlántico arriba a Palma per dialogar amb l'Argentina i l'Uruguai

El teatre Mar i Terra acollirà del 7 al 9 de febrer el certamen de teatre itinerant, que inclou dues obres de teatre i dos tallers

El festival itinerant de teatre Trasatlántico arriba a Palma amb l’objectiu de posar en diàleg les ribes del Mar Mediterrani amb les del Río de la Plata. Així, del 7 al 9 de febrer el teatre Mar i Terra acollirà el certamen, que combina tallers amb obres de teatre.

Les obres que es podran veure els dies 8 i 9 de febrer són una proposta argentina i una uruguaiana: 'De Tiburones y otras rémoras', de Sergio Villanueva, interpretada per Iván Steinhardt i Romina Pintos; i 'Tom Pain', de Will Eno, interpretada per Rogelio Gracía. Els actors, a més, oferiran el 7 de febrer dos tallers gratuïts: 'Introducció al treball integral de l'actor', impartit per Marina Wainer, directora de 'De Tiburones y otras rémoras', i 'El cos teatral', impartit per Rogelio Gracía i Lucio Hernández. 

Es tracta de la segona edició del festival. L’agost del 2017 tres obres balears ('L'Arquitecte i l'Emperador d'Assíria', 'Dalí ha Mort' i 'Stormy Red') varen viatjar a Buenos Aires i Montevideo per fer funcions als teatres Centro Cultural 25 de Mayo i Centro Cultural de España. Els artistes balears varen oferir, també, tallers per als artistes argentins i uruguaians, compartint coneixements i maneres de treballar: 'Cultura Emocional', impartit per Jeroni Obrador; 'Iniciació al Bufó', per Joana Peralta, i 'Iniciació a la performance', per Concha Vidal.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF