TEATRE
Cultura 21/12/2011

Ferran Madico, nomenat de nou director del CAER

Lluís Graells, que havia dirigit el festival COS, serà el gerent del Centre d'Arts Escèniques de Reus, segons anunciarà aquest dimecres el consorci

Laura Serra
1 min
Ferran Madico

BarcelonaAquest matí s'ha reunit el consorci del Centre d'Arts Escèniques de Reus –format per la Generalitat, l'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona– per escollir qui en serà el director els propers quatre anys. Ferran Madico tornarà a ser el director general del centre de producció públic i la seva mà dreta serà el gerent Lluís Graells. El nom de Madico havia sonat els darrers mesos, però el nomenament s'havia encallat perquè, a més, faltava el nom d'un gerent per al centre. Lluís Graells, professor de teatre –d'obres com Polzet, al TNC–, exdirector del Festival COS de Reus, serà el gerent del CAER.

El director d'escena reusenc Ferran Madico –director d'obres com Tornar a casa i Celobert– ja va dirigir el CAER del 2005 al 2008, quan va ser substituït per Cèsar Compte, que aleshores n'era el gerent. Compte ha exercit el càrrec de director gerent fins a la seva destitució com a director del Consorci Teatre de Reus l'octubre passat per "pèrdua de confiança", després del canvi de color polític a l'Ajuntament reusenc. El regidor de Cultura de Reus, Joaquim Sorio, feia les tasques de director transitori, cosa que paralitzava l'activitat normal del CAER, que ha de ser un centre de producció especialitzat en circ.

stats