Cultura 05/12/2021

La felanitxera Antonina Obrador roda a Mallorca 'Quest', la seva primera pel·lícula

Enric Auquer, Laia Manzanares, Maria Arnal i Miquel Gelabert formen part de l'elenc del film

1 min
L'actor Enric Auquer.

PalmaLluc és un biòleg que duu marcat ben endins el suïcidi de la seva esposa, Maria, que es va llevar la vida a la deshabitada illa de Quest. Lluc viatja fins a l'illa per catalogar-ne la fauna i s'adona que en aquest indret hi ha algun tipus d'element sobrenatural. Aquesta és la premissa de Quest, la pel·lícula que Antonina Obrador roda a Mallorca aquest desembre amb el suport de Nanouk Films i La Perifèrica Produccions.

És un thriller psicològic amb un fort component autoral. Té un repartiment de categoria: Enric Auquer i Laia Manzanares, i també Maria Arnal i Miquel Gelabert. És l’opera prima de la felanitxera, un film que tracta "temes universals, com el dol i la culpa, i que crea un món farcit d’elements de la mitologia mediterrània", apunten des de l'equip de la cinta. Es roda aquest mes de desembre a diferents localitzacions de Mallorca, com Felanitx, Portocolom, l’illot de la Dragonera i la serra de Tramuntana, hi participen TV3 i IB3, rep el suport de l’ICEC i l’ICIB i la col·laboració de la Mallorca Film Comission i l’Ajuntament de Felanitx.

“L'illa de Quest és un espai temporal subjectiu. Vull parlar del moment a la vida en què, després d'un esdeveniment traumàtic, sentim que res avança, que tot queda en suspensió, dels llimbs en què un es troba quan passa per un dol”, explica Obrador. “També volia parlar de la sensació d'aïllament, de com la solitud absoluta et pot portar a moments de reflexió tan profunds que t'hi pots perdre”, afegeix la directora.

stats