Cultura 13/02/2020

Emboirats llança el senzill 'Quin doi més gran', amb la col·laboració de Pep Álvarez, cantant d'Anegats

La cançó, que formarà part del seu primer disc, ja acumula més de 100.000 reproduccions a Facebook i 20.000 a Youtube

Elena Navarro
1 min
Imatge del videoclip d'Emboirats, 'Quin doi més gran'

PalmaQuin doi més gran és el nom del nou senzill d'Emboirats, que formarà part del seu primer disc, que està preparant amb el productor i compositor Daniel Ambrojo. El tema inclou la col·laboració del cantant d'Anegats, Pep Álvarez, i ja ha aconseguit més de 100.000 reproduccions a Facebook i més de 20.000 a Youtube.

"Fins fa tres o quatre anys a Mallorca no hi havia res. Després de la dissolució d'Antònia Font i l'aturada d'Anegats, hi va haver un buit que vàrem voler omplir, amb el nostre esperit alegre i juganer", explica Tomeu Roig, saxofonista del grup. Ara fa un any i mig que componen i fan concerts, i han cregut en el proper pas: fer un disc.

En aquests moments estan treballant en la gravació, que segurament durà el seu nom, Emboirats, però encara no està decidit. "És un disc amb to festiu, ritme ràpid i tonalitat alegre", detalla, tot afegint que "hi ha alguna cançó lenta, que no pot faltar mai a una revetla". Seran totes cançons noves, a més d'un bonus track amb els senzills que han gravat anteriorment: Seguir endavant i Noltros som així.

El grup està format per cinc membres: Àlex (veu, Algaida), Jaume Pou (baix, Algaida), Tomeu Roig (saxo, Llucmajor), Charly (bateria, Saragossa) i Mauro (Trompeta, Palma). Tots venien de formacions diferents i volien endinsar-se en aquesta nova etapa.

stats