Cultura 16/06/2021

La banda eivissenca Quin delibat! estrena la cançó 'Solstici'

Es tracta del primer 'single' d'avançament del pròxim disc del grup, 'Turisme de records'

1 min
Els membres de la banda Quin Delibat!

PalmaS'acosta l'estiu i els eivissencs de Quin Delibat! ho celebren estrenant una cançó: 'Solstici'. Es tracta del primer single d'avançament del seu pròxim disc, que s'anomenarà Turisme de records. Segons han explicat els músics de la banda, "s'acosta un canvi", tal com suggereix el títol de la cançó. "Amb la lletra intentam fixar a la memòria allò que, inevitablement, el temps fa arribar a la seva fi", diuen. Això sí, "sempre amb un somriure".

El grup ha apostat per experimentar amb noves sonoritats i estils, encara que manté la seva base pop. És l'evolució per la qual han optat els músics d'aquest grup que "sempre havia basculat entre composicions a mig-tempos relaxats i altres temes més carregats de distorsió", recorden.

Turisme de records s'editarà a través de La Cúpula Records a finals de l'estiu de 2021, i recollirà les noves cançons de Quin Delibat! La producció la firmaran Omar Gisbert i Joan Barbé, i s'ha fet als Magrana Studios d'Eivissa. Les cançons es publicaran en una edició especial que prepara l'artista Marcos Torres, qui també s'ha encarregat del disseny gràfic dels diferents singles que aniran sortint per anar fent boca al públic abans de la sortida del disc.

Quin Delibat! està format actualment per Jordi Cardona (veu), Luis Escriche i Joan Torres (guitarres), Jaume Alberti (baix) i Toni Coronado (bateria), als quals s'ha unit en aquesta última gravació el pianista Xico Ribas als teclats i Sara Cardona a les veus. També han comptat amb altres col·laboracions, però s'aniran revelant a poc a poc.

stats