Publicitat
Publicitat

Cinema

El documental 'Se fa saber,' millor pel·lícula a l'Atlántida Film Fest

El debut de Zoraida Roselló és un retrat costumista de Santa Barbara, una localitat Montsià. El festival 'online' també concedeix una Menció Especial a 'Family Tour', de Liliana Torres

L'opera prima de Zoraida Roselló, el documental 'Se fa saber', ha guanyat el premi a la millor pel·lícula de l' Atlántida Film Fest, el festival 'online' de cinema de Filmin. La pel·lícula retrata la vida quotidiana a Santa Barbara, una petita localitat del Montsià on l'agricultura és la principal ocupació. El jurat, format pels cineastes Kike Maíllo i Mar Coll, el crític i director del Festival de Sitges Ángel Sala, el director de Fotogramas Toni Ulled i la directora literària de Random House Mónica Carmona, ha valorat el film com un "extraordinari retrat costumista i caricaturesc poblat per personatges memorables".

Una altra debut dirigit per una dona, 'Family Tour', de Liliana Torres, ha obtingut una Menció Especial que ha destacat com "es barregen magistralment ficció i realitat" en el film de la directora, interpretat per l'actriu Núria Gago i per la família autèntica de Torres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF