Cinema
Cultura 21/06/2015

'Del revés' no pot destronar 'Jurassic World' a la taquilla nord-americana

La nova entrega de la saga juràssica suma 89,8 milions d'euros mentre que el film de Pixar aconsegueix el segon millor debut de la companyia amb 80,12 milions

Ara
1 min
Alegria i tristesa a 'Inside Out', de Pixar (2015)

BarcelonaEl domini dels dinosaures continua sent absolut. Com a mínim a la taquilla nord-americana, que 'Jurassic World' ha tornat a liderar en la seva segona setmana d'exhibició amb uns espectaculars 89,9 milions d'euros. En els seus 10 primers dies en cartellera, la pel·lícula porta recaptats 350 milions d'euros als Estats Units i prop de 1.000 milions a tot el món.

Per darrera de 'Jurassic World' s'ha situat la nova pel·lícula de Pixar, 'Del revés', que ha recaptat 80,12 milions als Estats Units, un resultat que supera les previsions més optimistes. 'Del revés' trenca la ratxa de 12 pel·lícules seguides de Pixar que debutaven al número 1 de la taquilla nord-americana; però així i tot ha aconseguit el segon millor debut de la història de Pixar als Estats Units, només superada per 'Toy Story 3'. Dirigida per Pete Docter (Up) i Ronnie del Carmen, 'Del Revés' és la primera pel·lícula de Pixar que s'estrena en els últims dos anys.

stats