Festival Sons de Nit 2023
Cultura 28/09/2023

Deadletter, un grup de postpunk combatiu, tancarà el Festival Sons de Nit del 2023

Compartiran escenari amb el grup mallorquí Black Sea Deluge

ARA Balears
1 min
El grup brtitànic Deadletter

PalmaDeadletter, un grup de postpunk combatiu i renouer impecable ha estat l'elegit per tancar la 24a edició del Festival Sons de Nit. El grup britànic, format per sis joves, oferirà als assistents una varietat de postpunk vehement, i explorarà el costat més fosc de l’existència a través d'una lent de lleugeresa impulsada per la seva narrativa.

El pròxim 1 d'octubre a les 20 h al Claustre de Sant Domingo de Pollença aquest grup compartirà escenari amb un dels grups de l'illa que més han sorprès en els últims mesos: Black Sea Deluge. Des de l'organització destaquen l'energia damunt l'escenari d'aquest conjunt, que té com a influències musicals artistes i grups que van de David Bowie a Viagra Boys, de Reign-wolf a Who Made Who.

El grup mallorquí Black Sea Deluge

Amb aquestes actuacions es posarà el punt final a una nova edició del festival que ha combinat a la perfecció la música amb la conservació del patrimoni i el respecte al medi ambient. De fet, en aquesta 24a edició, les línies principals han estat potenciar el patrimoni històric arquitectònic de les Illes, desenvolupar la cultura sostenible i assolir objectius de desenvolupament sostenible.

stats