Cultura 06/06/2022

'La cuina de les rondaies', el llibre més venut en català a la Fira del Llibre 2022

Ciudades de ceniza, de Joana Marcús, ha estat el llibre més comprat en castellà

ARA Balears
1 min
Imatge de 40 edició de la Fira del Llibre de Palma.

PalmaLa cuina de les rondaies mallorquines i Ciudades de ceniza han estat els dos èxits en vendes –en català i castellà, respectivament– de la 40 edició de la Fira del Llibre, feta al passeig del Born de Palma entre els dies 27 de maig i 5 de juny. Tot i això, l'organització de la Fira assenyala que "no hi ha cap títol que hagi destacat per damunt dels altres, atès que cadascuna de les 19 llibreries participants ha presentat propostes molt diverses i els lectors s'han deixat aconsellar pels llibreters".

A banda de La cuina de les rondaies mallorquines, de Caterina Valriu, Bàrbara Sagrera i Paula Valriu, han destacat altres títols, com ara Guia de la República i la Guerra, de Pere Josep García Munar; Rússia, l'escenari més gran del món, del periodista Manel Alías, que va presentar el llibre durant la Fira, i Fuster i els mallorquins, de Gabriel Ensenyat Pujol. Pel que fa al gènere infantil i juvenil en català també han triomfat El darrer Myotragus, d'Adrià Garcias amb il·lustracions de Melicotó; i Posidònia, de Canizales, que va fer una activitat a la Fira.

Quant als llibres més venuts en castellà, també han destacat El peligro de estar cuerda, de Rosa Montero, i El oro de Mussolini. Cómo la República planeó vender parte de España al fascismo, del professor del Cesag i historiador, Manuel Aguilera. En l'àmbit infantil i juvenil en castellà ha sobresortit El hilo invisibleE, de Miriam Tirado.

stats