Cinema
Cultura 16/02/2015

Primer tràiler de 'Crimson Peak', l'última pel·lícula de Guillermo del Toro

El film, un projecte molt personal del director, està protagonitzat per Mia Wasikowska, Jessica Chastain i Tom Hiddleston

Europa Press
2 min
'Crimson Peak' de Guillermo del Toro

MadridEl primer tràiler de 'Crimson Peak', l'última pel·lícula del cineasta mexicà Guillermo del Toro, reuneix desig, obscuritat, misteri i bogeria. La cinta de terror, que arribarà als cinemes el 9 d'octubre de 2015, està encapçalada per Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska i Charlie Hunnam.

El tràiler, d'un minut i mig, desvela el romanç i l'horror que impregnen aquest film de fantasmes amb un guió escrit pel mateix Del Toro, juntament amb Matthew Robbins. "Els fantasmes són reals" assenyala en el vídeo una espantada Wasikowska, en la pell de la protagonista Edith Cushing. El clip recull l'ambient ombrívol i llòbrec d'aquesta "clàssica, però al mateix temps moderna història de fantasmes", segons paraules del mateix director.

La trama de la pel·lícula se centra en Edith Cushing (Wasikowska), una jove que és arrossegada pel seu carismàtic pretendent Sir Thomas Sharpe (Hiddleston), que la porta amb ell a l'antiga casa on vivia. Allà hi troba més del que s'esperava, incloent-hi una germana gelosa i enigmàtica (Chastain) i alguns misteris inexplicables. Mentrestant, l'amic d'infància d'Edith, interpretat per Hunnam, observarà recelós els estranys esdeveniments que giren entorn la casa dels Sharpe.

'Crimson Peak' és un projecte molt personal que Del Toro va preferir retardar durant anys en comptes de deixar-lo en mans d'altres directors. Inspirada en clàssics del gènere com 'La profecia', 'L'exorcista', 'La mansió encantada' o 'La resplendor', aquesta pel·lícula ha permès a Del Toro jugar amb els convencionalismes del gènere 'de fantasmes' i, al mateix temps, 'trencar algunes velles normes'.

Del Toro té altres projectes sobre la taula. Després de l'èxit de 'Pacific Rim', el director mexicà durà a terme una segona part de la pel·lícula. També ha anunciat que es posarà darrere les càmeres de 'Hellboy 3' i de 'Pinocchio', una versió més fosca del conte clàssic.

stats