Cultura 19/06/2020

Coque Malla, Albert Pla i Love of Lesbian, protagonistes aquest estiu a Es Claustre de Maó

Reivindiquen el format íntim en un espai obert

Ivan Martín
1 min
Albert Pla és un dels plats forts de la programació d'Es Claustre per aquest estiu.

MaóEls artistes Coque Malla i Albert Pla i el grup Love of Lesbian són alguns dels protagonistes del cartell que ha presentat Es Claustre, en el format estiuenc de concerts íntims a l'aire lliure que tindrà lloc al claustre del Carme de Maó. La cantant, guitarrista i compositora Gigi McFarlane obrirà la temporada de concerts aquest divendres. Continuarà el cicle el trompetista Fèlix Rossy i el pianista Toni Seigi, el pròxim 26 de juny.

Durant el mes de juliol passaran per l'escenari Oriol Riart & Escena Local (2 juliol), Leonmanso (3 juliol), Joana Gomila (9 juliol), Nico Roig (10 juliol), Shuarma (11 juliol), Santi, Julián i Dani de Love of Lesbian (17 juliol), Denver Blues Band (18 juliol), Mavica (23 juliol), Egon Soda (24 juliol) i tancarà el cantautor sabadellenc Albert Pla el 31 de juliol.

A l'agost hi actuaran Marco Mezquida y Chicuelo (1 agost), Alice Wonder (2 agost), Xanguito (4 agost), UMA (6 agost), Queral Lahoz (7 agost), Maria del Mar Bonet (8 agost), Las de Barcelona (9 agost), Big Yuyu (11 agost), Alex Serra & Toti Dub (13 agost), Coque Malla (14 agost), Xoel López (16 agost), Las Migas (20 agost), Jay Jay Johanson (21 agost), Verlaat (26 agost) i Habla de Mi en Presente (27 agost). Per acabar, The Trikinis finalitzarà el festival d'Es Claustre l'1 de setembre.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Maó, Conxa Juanola, ha destacat la "valentia" dels organitzadors, "especialment en un període d'incertesa, però l'enfocament dels concerts té un encaix idoni al claustre del Carme, com a espai obert, segur i cultural". Per part seva, el conseller insular de Cultura, Miquel Àngel Maria, emfatitza l'esforç del sector per reactivar el panorama cultural. "Hem vist durant el confinament que els artistes menorquins han continuat cantant o recitant poesia amb pocs recursos i a través de les noves tecnologies, i el Consell no s'oblidarà d'ells", assenyala.

stats