Guardons
Cultura 23/03/2023

Es convoquen els premis Ciutat de Manacor en les categories de novel·la, poesia, teatre, assaig, música i arts plàstiques

El termini per presentar originals comença aquest dijous i finalitza el 17 d'abril

ARA Balears
1 min
El batle de Manacor, Miquel Oliver, amb el delegat de Cultura, Mateu Marcé, i la gerent de la Institució Pública Antoni M. Alcover, Cristina Duran.

PalmaL'Ajuntament de Manacor, de la mà de la Institució Pública Antoni M. Alcover, torna a convocar els premis Ciutat de Manacor, en aquesta edició amb les categories de novel·la, poesia, teatre, assaig, música i arts plàstiques. El Consistori ha informat que el termini per presentar originals comença aquest dijous i finalitza el 17 d'abril.

"Els premis Ciutat de Manacor són una fita molt important dins el calendari cultural de Manacor i d'arreu dels territoris de parla catalana, que recentment han afegit les categories de música i d'arts plàstiques", destaca el batle, Miquel Oliver.

L'any 2020 s'hi varen presentar més de 110 originals i el 2021, més de 150, en les categories de novel·la, poesia, teatre i assaig. Durant aquests darrers cinc anys, del 2018 al 2022, s'han repartit fins a 66.000 euros en premis. L'Ajuntament ha recordat que les obres que es presenten al premi han de ser originals, úniques i no seriades. Tampoc no poden haver estat premiades en altres certàmens. La tècnica i la temàtica són lliures.

L'acte de lliurament dels guardons tindrà lloc dia 10 de juny. Pel que fa a les categories de música i d'arts plàstiques, se seguirà el mateix format que en les edicions passades.

stats