Cultura 07/08/2020

Designen els 36 membres que integraran el jurat dels premis Ciutat de Palma

Han estat escollits pel Consell Municipal de Cultura

Ara Balears
2 min
Imatge dels premiats en l'edició del 2019 dels premis Ciutat de Palma amb les autoritats polítiques.

PalmaUn total de 36 persones de diferents perfils, generacions i especialitats integraran el jurat dels premis Ciutat de Palma 2021, que en la propera edició disposen d'una dotació econòmica total de 94.000 euros. Així ho ha anunciat aquest divendres la Regidoria de Cultura de Cort en una nota de premsa en què el regidor Antoni Noguera ha desitjat que "la participació incrementi, ja que aquest any tota la tramitació es fa de manera telemàtica i sense cap tipus de cost per als participants".

El jurat, que ha estat designat pel Consell Municipal de la Cultura, està integrat pels membres següents: Guillem March, Nívola Uyà i Pau Rodríguez, per al premi Ciutat de Palma de Còmic; Magdalena Gelabert, Gemma Carbó i Reis Fontanals, per al guardó d’Investigació; Alba Flor, Aina de Cos i José Carlos Martel, per al d’Arts Escèniques; Miquela Lladó, Verónica Rodríguez i Antoni Vaquer, per al de Música; Maria Sebastian, Miguel Eek i Jaume Fiol, per al d’Audiovisuals; Joan Pons Bover, Llúcia Ramis, Helena Tur, Victoria Parra i Jesús Revelles, per al premi de Novel·la; Pau Sanchís, Lluís Servera, Raquel Casas, Analisa Marí i Antoni Xumet, per al de Poesia; Ferran Aguiló, Jaume Oliver, Maitane Moreno i Margalida Solivellas, per al de Periodisme; Antoni Contreras, Andoni Sarriegui i Marga Coll, per al de Patrimoni Gastronòmic, i Aimar Pérez, Raquel Sánchez-Friera, Maria Jesús Gómez, David Gutiérrez i Rosa Lleó, per al d'Arts Visuals.

Els premis Ciutat de Palma 2020 incorporen, com a novetat, les categories de Periodisme i Patrimoni Gastronòmic. El pressupost dels guardons és de 94.000 euros, 6.000 euros menys que la convocatòria anterior. Tots els premis tenen el mateix termini de presentació d'obres, que acabarà el 16 d’octubre de 2020 a les 23.59 hores.

stats