Cultura 29/06/2015

Xarim Aresté, Germà Aire i Manel Joseph, als Vespres de la UB

Se celebraran del 2 al 18 de juliol als jardins de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona

Ara
2 min
Xarim Aresté 
 “Sempre he volgut cremar-ho tot, 
 Però ara ja 
 Està tot arrasat”

BarcelonaEl dijous 2 de juliol començarà una nova edició d’Els Vespres de la UB, la proposta musical de la Universitat de Barcelona que des de fa deu anys omple de música els jardins de l’Edifici Històric de plaça Universitat el mes de juliol. Els concerts, que es fan a les 21 hores, són d'entrada gratuïta i aforament limitat. El cicle arrencarà amb Manel Joseph i Los Tunantes, un projecte liderat pel mític cantant de l’Orquestra Plateria, i s’acabarà el dissabte 18 amb una jornada festiva a l’Edifici Històric de la UB.

Els Vespres de la UB han apostat per la música emergent de l’escena catalana actual (hi han passat Las Migas o Manel i Sanjosex quan encara no eren coneguts pel gran públic). Enguany, la fórmula continua sent la mateixa, amb Xarim Aresté i Manel Joseph com a caps de cartell, juntament amb propostes amb un futur prometedor: Daniel Lumbreras, Marga Mbande Quartet i Germà Aire.

Els grups i dates seran:

Manel Joseph i Los Tunantes Dijous 2

Daniel Lumbreras Dimarts 7

Xarim Aresté Dijous 9

Marga Mbande Quartet Dimarts 14

Germà Aire Dijous 16

Festa Vespres 10 anys Dissabte 18

El desè aniversari es tancarà el dia 18 de juliol amb la Festa Vespres 10 anys, una jornada lúdica amb música, disseny, art, gastronomia, activitats infantils i moltes sorpreses, que inclourà, entre altres activitats, un concert d’aniversari amb diferents artistes que han passat per edicions anteriors d’Els Vespres, així com l’actuació d’altres formacions conegudes del panorama musical actual.

Durant els dies de concert, el públic podrà gaudir un any més de la Terrassa Vespres, que estarà instal·lada als mateixos jardins durant els mesos de juny, juliol i setembre, i que disposarà d’una proposta gastronòmica de Caravan Made.

El disseny i la producció és a càrrec d’Agost Produccions i Mutuo Centro de Arte.

stats