Cultura 30/05/2018

Els joves rockers Volvox Brothers presenten el seu primer disc al Xesc Forteza

Els quatre germans, d'edats compreses entre els 8 i els 15 anys, oferiran un concert solidari, el fons del qual es destinarà a Sonrisa Médica

Aina Riera Serra
1 min
Velvex Brothers

PalmaSón quatre germans:Gabriel, Liam, Raphael i Noam Bleuse. La seva passió és la música. Varen començar amb una formació de música clàssica, però de seguida varen descobrir el rock i des de llavors no se n'han desenganxat. Són els Volvox Brothers, una formació nascuda fa tres anys que ara estrena el seu primer disc, 'Land of Peace'.

De família multicultural però resident a Algaida, els Volvox Brothers afirmen que no volen lucrar-se a través de la música, sinó que volen gaudir-la i passar-s'ho bé. Canten sempre en anglès perquè diuen que és l'idioma del rock, i les seves lletres tracten sobre la protecció del medi ambient, la societat del consumisme, els valors humans, la igualtat per a la dona, etc.

El proper 2 de juny, els quatre germans oferiran un concert solidari per a l'ONG Sonrisa Médica. El teatre Xesc Forteza de Palma acolllirà la presentació del seu disc, en el qual ha col·laborat el productor Óscar Ortega, que ha realitzat també el videoclip de la banda. La cantant Victòria Maldi els acompanyarà.

stats