ARTS ESCÈNIQUES

La companyia Baal crea, sota l'univers de Joan Miró, el muntatge 'Mira Miró'

La peça de dansa i videoanimació s'estrena aquest dissabte, 25 de novembre, al teatre Principal de Palma, que n'és coproductor 

La companyia de dansa Baal estrena a la sala Petita del teatre Principal de Palma aquest dissabte, 25 de novembre, a les 12 hores el muntatge familiar 'Mira Miró', una peça en coproducció amb el Principal que té la col·laboració de la Fundació Pilar i Joan Miró. 

'Mira Miró' és un espectacle de dansa videoanimació per a un públic familiar que neix de l'univers artístic de Joan Miró i la seva obra. Una selecció de l'obra gràfica forma el marc en el qual es desenvolupa aquesta peça. En aquest espectacle, recomanat per a infants a partir dels quatre anys, els colors vius, les formes geomètriques, les figures i personatges creats per Miró prenen un protagonisme actiu, al mateix temps que estimulen la fantasia tant dels espectadors com dels mateixos actors. 

Els intèrprets són Catalina Carrasco, Gaspar Morey i Aina Pascual i la direcció és de Carrasco i Morey, el nucli original de la companyia Baal.

Videocreacions 

Les videocreacions originals són d' Adri Bonsai i adquireixen molt de protagonisme en l'obra, ben igual que la banda sonora del muntatge, que és de  Kiko Barrenengoa. Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Pilar i Joan Miró i de la Successió Miró, que han possibilitat també la realització de Miró DansaLab, els tallers d'experimentació corporal i moviment al voltant de l'espectacle. 

'Mira Miró' va ser el projecte triat el passat mes de maig en la línia de públic familiar del procés de selecció de coproduccions que va convocar en teatre Principal de Palma . L'obra també es representa diumenge 26 de novembre a les 12 hores. 

EDICIÓ PAPER 20/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF